Proiectul ecologic al Prinţului Charles

Activitățile publice ale Alteței Sale Regale Principelui de Wales sunt demne de remarcat. Este prezent de mai bine de 4 decenii în viața Marii Britanii și a Irlandei de Nord, dar și a altor națiuni și popoare reunite sub cupola Commonwealth-ului. Prinţul Radu consideră că este un model de leadership:
Principele Charles este un model de leadership. Unul diferit de al multor oameni ai puterii din generația lui, plin de inteligență, compasiune, profunzime, cunoaștere, constanță, eleganță și spirit de răspundere” (http://www.princeradublog.ro/jurnal/the-princes-rainforests-project/)
Este de admirat împlicarea Prinţului Charles în acţiuni şi proiecte referitoare la etica mediului şi Vă invităm să vizionați la adresa http://www.youtube.com/user/theroyalchannel?blend=3&ob=4#p/f/26/CUQ1K284Ip4
cuvintele Principelui de Wales, Moștenitorul Coroanei britanice, referitoare la acțiunile și proiectele sale în favoarea mediului înconjurător Mesajul are o durată de cinci minute şi jumătate şi nu veţi regret dacă îl ascultaţi!

Advertisement
Published in: on July 13, 2010 at 1:41 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2010/07/13/proiectul-ecologic-al-printului-charles/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: