Papa Benedict al XVI-lea îndeamnă internauţi să aibă profiluri autentice

Papa Benedict al XVI-lea a binecuvântat reţelele de socializare Facebook, Twitter şi YouTube, cu ocazia Zilei Mondiale a Comunicării, care se celebrează luni, şi a făcut apel la respect în exprimarea online.
Suveranul pontif le-a recomandat internauţilor să fie respectuoşi, responsabili, oneşti şi discreţi. şi le-a recomandat bloggerilor care vor să răspândească mesajul Evangheliei pe internet, subliniind că scopul lor nu trebuie să fie obţinerea unui număr mare de accesări.
“Trebuie să fim conştienţi că adevărul pe care vrem să îl împărtăşim nu îşi găseşte valoarea în popularitatea sa, ci în atenţie. Diseminarea mesajelor Evangheliei cere o comunicare ce este în acelaşi timp respectuoasă şi sensibilă”.
Papa a evidenţiat că deşi reţelele de socializare sunt un mod minunat de a construi relaţii totuşi relaţiile de prietenie de pe internet nu trebuie să le înlocuiască pe viaţa reală şi oamenii trebuie să îşi construiască profiluri autentice pe aceste platforme

Advertisement
Published in: on January 24, 2011 at 10:41 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2011/01/24/papa-benedict-al-xvi-lea-indeamna-internauti-sa-aiba-profiluri-autentice/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: