Geo Alupoae ma acuza ca nu am nume romanesc

Iata ce scrie despre mine Dl Jurnalist Geo Alupoae “Geo Alupoae Concluzie: madam Adriana Macsut (pufff.. ce nasol se pronuță.., în limba română vreau să zic..) și consortul ei sunt prea bine veniți aici, în acest grup.
Așa că, DINCOLO DE ORICE AR CREDE UN DOBITOC (e just an warning mother fucker..) CA S…I-AR PUTE(A) PERMITE face in PRIVAT (apropos de ce ziceau niste OAMENI mai sus) EU ZIC SA-I EXCLUDEM de aici, din grup, din categoria vertebratelor, din specia umana si GATA. De aia APARU netul.. Ca si telecomanda. OUT cu ei. SAU OUT cu cei care nu mai suporta comportamentul lor. Eu, unul sunt dispus sa ma retrag! ”
Printr-o asa zisa opinie incurcata pare ca imi ia apararea si considera ca am dreptul la opine. In realitate insa considera ca eu nu am ce cauta printre oameni.
Poveste cu acest Dl Geo Alupoae este insa mai veche. Este originar din Suceava si inversunarea lui a pornit de la faptul ca eu fac parte din colectivul redactional al unei adevarate reviste culturale din zona lui natala. In razbunarea lui a inceput sa critice acea revista pentru ca nu are tehnordactare buna. Se crede singurul jurnalist cultural din tara.
Sper ca aceasta pozitie discriminatorie a Dl Alupoae sa fie sanctionata de catre Consiliul Discrimnarii.

Advertisement
Published in: on April 12, 2011 at 7:42 am  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2011/04/12/geo-alupoae-ma-acuza-ca-nu-am-nume-romanesc/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 CommentsLeave a comment

  1. Sunteti cumva ruda cu Ana Pauker?

    • Oameni, mie mi-e rau! NU aveti tupeul sa injurati in romana si va dati in barci cu engleza.. ….Hei ,varza intelectualista, unde e bietul Pruteanu? 🙂 Doamna Macsut,respect!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: