Urare de Florii Pentru Viorel Guliciuc


I-am cunoscut pe Doamna Profesor Emilia Guliciuc (trecuta de curand in eternitate) si pe Domnul Profesor Viorel Guliciuc de la Universitatea din Suceava in 2009 cu ocazia simpozionului Noica dupa Noica (10-12 iunie 2009). Acele zile mi-au marcat cariera la nivel academic si au conturat inceputul unei prietenii care ma onoreaza. As putea spune chiar ca a fost o intalnire providentiala care mi-a aratat cat de frumoasa este lumea cercetatorilor din filosofie. Ma bucur ca fac parte din aceasta lume a iubitorilor de intelepciune.
Ieri a fost o zi insorita de Florii. Dedic aceasta zi insorita de Florii Domnului Profesor Viorel Guliciuc. Ii urez sa fie sanatos si sa reuseasca in continuare sa fie un adevarat dascal de intelepciune, un reper etic pentru tanara generatie. Sa va dea Dumnezeu puterea de a merge mai departe pentru ca actuala societate debusolata si prea ancorata in lumea vulgara si materiala are multa nevoie de modele spirituale.

P.S. Am vorbit ieri la telefon cu Domnul Profesor si dau de veste citorilor acestui blog ca volumul simpozionului Noica dupa Noica este gata de tipar urmand sa fie lansat la Suceava pe 6-7 mai. Cartea va avea drept coordonator pe Emilia Guliciuc (in memoriam) care de fapt a fost mentorulul manifestarii din 2009. Ma bucur ca in acest volum va fi inclus un referat al meu.
Cu aceasta ocazie va avea loc un simpozion despre educatie si umanism, lucrarile manifestarii urmand sa fie editate in volum.

Advertisement
Published in: on April 18, 2011 at 2:54 pm  Leave a Comment  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2011/04/18/urare-de-florii-pentru-viorel-guliciuc/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: