Deschideţi lar porţile către Isus Cristos

Duminică1 Mai am urmărit cu emoţie ceremonia de beatificare a lui Ioan Paul al II-lea. Nu l-am cunoscut personal niciodată dar pot spune că mi-a marcat existenţa. Erau în şcoala generală când a fost investit ca Papă. Vorbele pe care le-a spus atunci:,,Nu vă fie fică, deschieţi lar porţile către Isus!” m-au determinat să mă apropii de cuvântul biblic. Astăzi am o licenţă în teologie catolică şi un master în exegeză biblică. Dar porţile spre credinţa în Isus Cristos mi-a fost deschise de către Ioan Paul al II-lea care pentru mine a fost un adevărat mărturisitor de credinţă creştină. Am plâns în zilele când a intrat în agonia morţii şi m-am rugat în Catedrala Romano-Catolică. Însă Dumnezeu a decis să îl cheme la el.
Nu am putut ajunge dintr-o motivaţie materială la Roma să fiu alături de cei 1 milion de pelerini care au participat la ceremonialul religios de beatificare.
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/211526/Papa-Ioan-Paul-al-II-lea-beatificat-la-Roma.html

Advertisement
Published in: on May 5, 2011 at 12:13 pm  Leave a Comment  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2011/05/05/deschideti-lar-portile-catre-isus-cristos/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: