Ora astrală a lui Papan Chilibar…

Papan Chilibar, actorul principal din Eu cand vreau sa fluier, fluier, a incetat din viata duminica seara, la spitalul Fundeni, unde fusese internat in stare grava inca din februarie. Avea numai 21 de ani, o fetita de aproape 5 ani iar sotia la fel de tanara ca el este acum devastată de durere. Era inchis pentru trei ani la Craiova sub acuzaţia de furt calificat cand a fost remarcat de regizorul Florin Serban care il considera extrem de talentat. Clipa lui astrala a fost in momentul cand a pasit pe covorul rosu la Berlin mergan spre ceremonilalul in care lungmetrajul Eu cand vreau sa fluier, fluier,unde era actorul din rolul principal, care a castigat Ursul de Argint. La iesirea din penitenciar, si-a gasit doar temporar de lucru prin Bucuresti. Iarna trecuta a castigat bani si din curatatul zapezii. Sansa nu a fost deloc de partea lui in viata. Nu pot sa mai scriu decat ca am vazut filmul si am fost impresionata de talentul lui. Cu siguranta ar fi putut lua chiar un Oscar. Acum este in bratele lui Dumnezeu si ma rog pentru sufletul lui! La revedere Papan… !

Advertisement
Published in: on June 17, 2011 at 7:12 am  Comments (3)  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2011/06/17/ora-astrala-a-lui-papan-chilibar/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 CommentsLeave a comment

  1. Dumnezeu sa il ierte! M-a impresionat soarta lui. Oricum, si-a implinit visul de a-si depasi conditia(sau macar o parte din acest vis)

    • A pasit pe covorul de la Cannes!

      • Viata lui ar putea fi rezumata in cuvintele de la agonie la extaz!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: