25 Octombrie – o zi cu o poveste regală


Pe blogul Alteței Sale, Principele Radu notează că data e 25 octombrie a o zi formidabilă. În această zi Majestatea Sa Regele Mihai a împlinit venerabila vârstă de 90 ani. (http://www.princeradublog.ro/jurnal/formidabila-zi-de-25-octombrie/)
În această zi formidabilă Bucureștiul s-a întors în vremurile regale de altădată. Regi și regine, prinți și prințese din întreaga lume au venit să-l celebreze pe Majestatea Sa. Ziua a debutat cu un discurs în Parlament în care Regele prin vorbe simple a arătat că este încă suveranul tuturor. Într-un discurs de mică întindere a punctat o veritabilă radiografie a societății românești actuale. A urmat apoi un concert aniversar la Opera Română și seara a fost încununată cu un dineu.
În stradă oamenii de rând l-au omagiat pe Regele lor printr-un miting în fața clădirii parlamentului (ora 9-11), în fața statuii Regelui Carol I și apoi l-au așteptat la ieșirea de la Opera Română.
În ziua de 25 octombrie s-a marcat o clipă de istorie sau altfel spus o clipă de normalitate de care avem atâta nevoie într-o țară sfâșiată de o veritabilă criză morală. Următorul pas va fi restaurarea monarhiei și să sperăm că acea clipă va veni cât mai curând posibil.

Advertisement
Published in: on October 27, 2011 at 8:51 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2011/10/27/25-octombrie-o-zi-cu-o-poveste-regala/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: