Onomastică Regală


În ziua de 8 noiembrie Majestatatea Sa Regele Mihai își sărbătorește ziua onomastică … așa că rostesc cu respect: să ne trăiți întru mulți ani fericiți și sănătoși Majestate și să aveți forța de reprezenta în continuare cu strălucire cauza românească în lume.
…………………………………………………………………………………………
Pe 8 noiembrie este ziua mea onomastică. Ziua de 8 Noiembrie 2011 a fost o zi onomastică de care îmi voi aminti întrucât am fost invitață la Palatul Elisabeta unde am putut să transmit urările mele de sănătate și fericire pentru Majestatea sa Regele Mihai. A fost o zi însorită (parcă era primavară) în care am avut onoarea deosebită de a fi invitată Palatul Elisabeta unde a fost sărbătorită, pentru a doua oară consecutiv, Ziua Medaliei Regele Mihai I pentru Loialitate. Au fost invitate 118 de personalități care au distinse cu Medalia Regele Mihai Pentru Loialitate pentru a-și serba ziua alături de Familia Regală.
Gazda serii a fost Principesa Moștenitoare, care l-a reprezentat pe tatal său Regele Mihai I iar Discursul de bun venit a fost rostit de catre Alteța Sa Principele Radu.
Invitații au ascultat un concert remarcabil susținut de către Camerata Regală. În prima parte a evoluat ca solist, Alexandru Anastasiu, în Concertul pentru vibrafon și orchestră de cameră de Emmanuel Séjournéiar în partea a doua, Camerata Regală s-a interpretat Suita Holberg pentru orchestră de coarde de Edvard Grieg și Hora staccato de Grigoraș Dinicu.
Concertul a început și s-a sfârșit cu Imnul Regal. După concert oaspeții au mers în în Sufrageria mare, unde maestrul nostru bucătar, Eugenia Ilie, și echipa condusă de Majordomul palatului, Florin Seușan, au pregătit o recepție în onoarea lor.
http://www.princeradublog.ro/jurnal/ziua-medaliei-pentru-loialitate-2011/

Advertisement
Published in: on November 12, 2011 at 2:39 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2011/11/12/onomastica-regala/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: