Paul Lambrinino – Un aditiv princiar

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de la Bucureşti a admis m printr-o decizie definitivă şi irevocabilă pronunţată în umă cu 2 zile că Paul Lambrino este nepotul legitim al lui Carol al II-lea. Această hotârâre este o recunoaştere a unei decizii a Tribunalui din Lisabona care arată că: Carol Mircea este primul fiu al lui Carol al-II-lea, mama sa fiind Ioana Valentina (Zizi) Lambrino. Paul este fiul lui Carol Mircea. Nu există însă nicio implicare dinastică a acestei decizii:”Această decizie nu creează niciun drept dinastic şi nici nu stabileşte apartenenţa lui Mircea Grigore Lambrino (n.r. tatăl lui Paul Lambrino ) la Familia Regală. Aceasta este valabil şi pentru descendenţii săi, indiferent cine ar fi aceştia”.
În disperarea sa Paul Lambrino l-a acceptat ca naş pe Preşedintele Traian Băsescu. În mass-media Printul ADTIV se laudă că face parte “din ramura cealaltă a Casei Regale” care se implică în procesul de reonciliere republicană iar în acceastă accpţie Regele Mihai este denumit fostul suveran. Tot în mass-media Vadim Tudor şi Florin Condurăşteanu îi ameninţă pe monarhişti că este cazul să îşi bage minţile în cap şi să accepte ca Paul Lambrino este adevăratul rege. Paul Lambrino se autointulează în mod abuziv Prinţul Paul de România deşi …nu este un prin aditiv… inventat de către oportunişti care îşi caută aşa numite implicaţii regale.
Regele Mihai este Regele de drept al României iar aceste gesturi nu ac decât să arate teama unor securişti şi comunişti oportunişti care sunt îngrijoraţi de popularitea crecândă a monarhiei. Oamenii încep să înţeleagă care sunt avantajele monarhiei constituţionale.

Advertisement
Published in: on February 15, 2012 at 12:58 pm  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2012/02/15/paul-lambrinino-un-aditiv-princiar/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: