Principele Radu la taifas cu Ion Cristoiu

Pe 23 martie 2012 Alteta Sa Principele Radu a postat pe blog o emisiune mai veche in care a fost invitatul lui Ion Cristoiu. Nu se poate contesta talentul publicistic al lui Ion Cristoiu. Am aflat astfel ca ca Palatul Regal este o activitate intensa din punct de vedere diplomatic, cultural.
Se dovedeste astfel c un dialog de acum trei ani este de actualitate si astazi. Va invit sa revedem aceasta emisiune pe Canalul Youtube al Casei Regale. Va urez vizionare placuta.
“Cu aproape trei ani în urmă, am primit invitația dlui Ion Cristoiu de a purta un dialog în emisiunea sa de cultură și actualitate numită Zig Zag. Cred că dialogul nostru de atunci este de actualitate astăzi. Desigur, anii din urmă, mai ales ultimele șase luni, au confirmat un ridicat grad de încredere și simpatie ale societății românești față de Regele Mihai și Familia Regală. Este, însă, interesant de văzut cum o emisiune cu trei ani vechime prezintă vieții românești o analiză ce nu și-a pierdut actualitatea deloc, dimpotrivă, pare că aparține zilei de astăzi.”
http://www.princeradublog.ro/jurnal/zig-zag/

Advertisement
Published in: on March 25, 2012 at 11:50 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2012/03/25/principele-radu-la-taifas-cu-ion-cristoiu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: