Liber la cenzura cu Nicoleta Balaci, Marian Stere, Geo Alupoae

Recent un asa zis jurnalist numit Main Bot, redactor sef la Adevarul de Seara a scris un articol calomniator la adresa mea. Disputa mea cu el a pornit de la faptul ca i-am spus ca nefiind la doctorat nu are dreptul moral sa scrie ca in Romania exista fabrica de doctori pentru orice. Iata rezultatul disputei
http://malinbot.wordpress.com/2011/04/03/delirum-tremens/
Pe facebook exista si un grup inchis numit jurnalisti moderat de catre Doamna Nicoleta Balaci care are o emisiune la radio numita Liber sa spun. Am crezut ca aceasta doamna care in emisiunile ei sustine etica jurnalistica va lua atitudine impotriva unor asemenea jigniri. M-am inselat intrucat ea sustine ca jurnalistii au dreptul sa scrie orice despre oricine. A notat:”Nicoleta Balaci Cred ca ne linistim cu totii acum. Malin chiar a avut o pozitie ok, poate nu stii povestea de la inceput (eu am tacut si am tot tolerat)” Imi amintesc ca pe acest grup Doamna Nicoleta Balaci a proliferat insulte fara dovezi insulte referitoare la Doamna Ruxandra Sararu si nimeni dintre autointulatii jurnalisti din grup nu a sarit atunci, la fel ca si in cazul meu, in apararea Doamnei Ruxandra Sararu. Imi mai amintesc ca scopul denigrari era atunci ca Doamna Nicoleta Balaci sa poata concura pe un port de conducere in Radio.
In mintea unui alt jurnalist ( Dl Marian Stere )cuvintele jignitoare adresate mie de catre Malin Bot sunt:”Marian Stere Excelent, Nico. Si eu am primit mesaje in privat. Aceasta masura am aplicat-o si eu astazi in ceea ce-l priveste pe domnul “Caragiale Ionel” (un anonim cu acest pseudonim, care are afisata la poza de profil imaginea lui Radu Moraru). Trebui…e sa intelegem care este masura si care este limita pana la care putem ajunge intr-un schimb de opinii. In fond, m-am pomenit jignit si luat peste picior de un domn inginer care “din fericire” nu lucreaza la Radio si nici nu este jurnalist. Il rog in mod public si pe domnul Malin Bot sa inceteze aruncatul cu noroi. In plus, le-am adresat invitatia sa se casatoreasca, fiindca vad ca au sentimente reciproce. Parerea mea !” Stranie opinie despre iubire are acest Dl Marian Stere.
In opinia unui alt domn jurnalist numiti Geo Alupoae sunt vinovata intrucat nu am nume romanesc asa ca merit sa fiu criticata:,,Geo Alupoae Concluzie: madam Adriana Macsut (pufff.. ce nasol se pronuță.., în limba română vreau să zic..) … “.
Acesta este chpul adevarat al unor jurnalisti care cred ca au voie sa scrie orice despre oricine intrucat calomnia a fost dizincriminata din codul penal. Orice persoana care va indrazni sa fie contra lor va deveni automat dusmamnul lor. Doar ei jurnalustii care sunt supra-oameni au voie sa se exprima ” Liber Sa Spun”. Noi cei care nu suntem jurnalisti avem datoria morala sa ii adoram ca zei ai morali si sa donam bani pentru fundatiile lor caritabile.

Advertisement
Published in: on April 12, 2011 at 7:35 am  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2011/04/12/liber-la-cenzura-cu-nicoleta-balaci-marian-stere-geo-alupoae/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 CommentsLeave a comment

  1. Nu inteleg unde v-a jignit domnul Marian Stere.

  2. Este o zi frumoasa si as vrea sa soarele sa rasara si in sufletul meu. Meditez la kerigma ca este Saptamana Mare. Ma gandesc sa nu mai accept nici pe facebook si nici in viata reala prieteni falsi de la care primesc doar insulte si injurii. Vreau sa imi construiesc universul meu frumos in viata reala si cea virtuala in care sa nu mai existe persoane fatarnice. Nu le critic dar nu vreau sa mai interactionez cu diletanti si oameni care cred ca pot ajunge oriunde fara scoala prin reteta hei rup brigadierii. Nu voi face niciodata in viata mea plecaciuni in fata acestor diletanti. Sa stea in lumea lor. Nu mai imi trimiteti injurii si insulte pe blogul https://adymacsut.wordpress.com/author/adymacsut/ Nu le voi mai accepta. Exista o disciplina numita etica in blogging care face parte din filosofie.Am primit diverse acuzatii si injurii pe care nu are rost sa le reproduc. Am ajuns la doctorat prin studiu. Voi sanctiona pe blogul meu atitudinea ostila a acestor impostori care nu au fost in stare sa ajunga la doctorat dar isi permit sa ma insulte. Invoca argumentul ad hominen crezandu-se zei. In realitate este cert ca este vorba doar de invidie. Nefiind capabili sa ajunga la doctorat vor spune ca nu este pentru ei doctoratul. Este un argument fals care le satisface orgoliul lor trufas prin care se considera genii.

  3. Pentru Doamna Alina Retegan: Va rog sa mergeti in alta parte sa va postati insultele. Aici nu le accept. Este clar ca Dl Marian Stere are un ghimpe contra femeilor care ajung la doctorat. Am vazut in postarile lui pe net stilul lipsit de educatie prin care o ataca pe Doamna Doctor Monica Tatoiu. Aceasta Doamna este doctor in matematici. Aparitiile ei la TV sunt o incantare si nicidecum o comedie cum vrea sa insinueze Dl Marian Stere. Are ce spune cu adevarat. Se vede ca a lucrat ca profesor si in condiitiile lipsei de modele, constituie un reper. Doamna Alina Retegan nu voi posta injuriile dumneavoastra aici. Ura dumneavoastra merge prea departe.

  4. Sugestia mea pentru Dl Marian Stere este sa se casatoreasca cu Doamna Oana Z. (care in curand va divorta). Gluma poate merge pana la o anumita limita. Daca nu ar exista personaje precum Oana Z. este clar ca Dl Marian Stere nu ar avea despre ce sa scrie. In conditiile existentei unui asemenea personaj .. orice diletant se poate crede etician.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: