Cornel Fugaru a ales nemărginirea


Pe 13 iulie 2011 după o lungă şi cumplită suferinţă compozitorul Cornel Fugaru a trecut în eternitate!
Cornel Fugaru (n. 2 decembrie 1940 București, d. 13 iulie 2011 București) a fost un compozitor de muzică ușoară, solist vocal și instrumentist român, lider al formației Sincron.A participat la numeroase turnee în străinătate, a făcut parte din jurii naționale de concursuri de muzică ușoară, a susținut numeroase concerte și recitaluri la televiziune, a apărut ca interpret în filme – “Opt minute de vis” (1966), regia Mihai Constantinescu; “Opt exerciții de 625 de linii” (1967), film TV; “Împușcături pe portativ” (1967), regia Cezar Grigoriu – și a scris și muzică de film pentru pelicule precum “Brezaia”, “Cici”, Cei 4 M”, “Oacă și Boacă” . Printre cele mai cunoscute piese compuse de el se numără “Dau viața mea pentru o iubire”, “Nu sunt sclavul tău”, “Eu nu mai sunt cel de ieri”.
De acum lumea muzicală românească este mai sarăcă acum cu o notă, cu un vers … ! Cornel Fugaru a plecat să cânte nemărginire în lumea îngerilor!

Advertisement
Published in: on July 16, 2011 at 5:03 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2011/07/16/cornel-fugaru-a-ales-nemarginirea/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 CommentsLeave a comment

  1. Tocmai ii ascultam melodiile cand am gasit articolul tau. Stiam pe de rost multe din melodiile lui, dar nu le-am ascultat demult. Acum, imi pare rau. Oricum, vorba ta, “s-a dus sa cante printre ingeri”…ca multi altii.

    • A pasit in eternitate!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: