Lumea văzută prin ochii unei adolescente de 17 ani


Alexandra Macsut are 24 de ani şi este studentă în anul al –II-lea la Facultatatea de Drept de la Universitatea din Craiova. Anul trecut a absolvit Facultatea de Automatică.
În urmă cu 7 ani, la vârsta de 17 a ajuns cu progamul Socrate în Spania, la Castellón. De menţionat că pe atunci era laureată a concursului regional de fizică. Ziarul spaniol Elperiodicomediterraneo preciza că: ,, Una dintre eleve este Alexandra Macsut, de 17 ani căreia i-ar plăcea să studieze în viitor dreptul internaţional sau comerţ exterior. Tânară explică: ‘N-a placut mult Castellon, are o multitudine de locuri distincte. Ne-am simtit foarte bine aici”.
Anul trecut chiar şi-a început îndeplinirea visului de atunci prin înscrierea la Facultatea de Drept. Următorul pas ar fi o lucrare de licenţă pe drept internaţional. Să-i urăm success în cariera juridică!
Pentru cititori portalului Alexandra a reunit într-un grupaj pozele de atunci şi vă invităm să priviţi lumea … prin ochii unei unei adolescente de 17 ani!
Ştefan Grosu

http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/noticia.asp?pkid=76546
Una de estas alumnas es Alexandra Macsut, de 17 años, campeona regional de Física y a la que le gustaría estudiar en un futuro Derecho Internacional o Comercio Exterior. La joven explicaba: “Nos ha gustado mucho Castellón, tiene un montón de cosas diferentes. Nos sentimos muy bien aquí”.

Advertisement
Published in: on July 30, 2010 at 9:06 pm  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2010/07/30/lumea-vazuta-prin-ochii-unei-adolescente-de-17-ani/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 CommentsLeave a comment

  1. Bravo domisoarei! Felicitari!

    • Iti multumesc ca imi citesti blogul. Pentru ca iti raspund in preajma sarbatorilor de iarna iti urez Craciun Fericit si La Multi ani!

  2. Felicitariii!!!!!!

    • Multumesc!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: