Antonescu, Băsescu şi Ponta fac politică în familie

Mă tot întreb de mult timp de ce soţiile lui Crin Antonescu şi Victor Ponta îndeplinesc funcţia de europarlamentar şi de ce fiica lui Traian Băsescu este şi ea europarlamentar. La televizor este criticată doar fiica presedintelui iar activitatea celorlalte două doamne este învăluită în tăcere. Deci cert este că toţi cei trei muschetari şi-au promovat rudele apropiate. De ce aceste stimate doamne nu fac muncă de caritate precum făcea pe vremuri Regina Maria!? Este o întrebare la care nu am răspuns!
Am observat din practica numită cotidiană că soţia unui lider PLD, PSD, PNL, PC care este profesor la o şcoală oarecare în scurt timp va ajunge Directorul intituţiei. Dacă un lider politic are o rudă care scrie la nive de jurnal de clasa a IV-primară în scurt timp acea rudă va fi promovată mare analist politic.
Nu există oameni politici şi jurnalişti car să fie preocupaţi să promoveze valori culturale. Pe blogurile lor işi fac doar promo la activităţile lor sociale şi de caritate …. spre a câştiga capital de imagine. Sunt de fapt toţi personaje fără formă şi fără fond care ne intoxică viaţa şi ne cred tâmpiţi. Sunt în aşa cum spunea odată Mircea Florian nişte scribi la faraon iar acest faraon are nume precum banul, impostura, incultura, minciuna, laşitatea.

Advertisement
Published in: on May 23, 2011 at 10:52 am  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://adymacsut.wordpress.com/2011/05/23/antonescu-basescu-si-ponta-fac-politica-in-familie/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: